MOOR PERFORMANCE


In 1998 nam Marijke de Moor een grote stap: zij startte 'Moor Performance'.

Hiervoor werkte zij jarenlang in de commerciële dienstverlening en leerde zo de kracht van communicatie en presentatie kennen. Zo ontwikkelde zij een fijne neus voor ‘het non-verbale’ en realiseerde zich hoe groot de invloed daarvan is op gedrag en communicatie. Samen met een aantal partners geeft zij op een enthousiaste wijze het trainingsaanbod vorm. 


 

De kern van de zaak

Training en coaching - individueel en in groepen - op het gebied van gedrag, omgangsvormen, communicatie en presentatie. Het zijn onderwerpen die 18 jaar na dato nog niets aan betekenis hebben ingeboet, integendeel.  

Hoe

'Moor Performance' opereert professioneel en houdt het resultaat graag helder voor ogen. Respect is een vanzelfsprekend sleutelwoord. En humor? Marijke de Moor kan niet zonder. Kwestie van samen lachen en iets leren. 


 
Gedrag

Je bent deskundig, maar ben je ook professioneel? Samen werken en samenwerken – dat zijn twee zaken. Collega’s voor plannen en ideeën winnen, draagvlak creëren, samen een resultaat neerzetten dat aanspreekt. Het hangt af van communicatie en vooral van houding en gedrag.

 
Verbaal en non-verbaal

De woorden zijn goed gekozen, collega’s of klanten staan op ‘ontvangen’ maar de communicatie komt niet tot stand. Je denkt iets te zeggen, maar zeg je ‘t ook echt? Je hoopt iets uit te stralen, maar doe je ‘t ook? En je gedrag is onberispelijk, vind je zelf. De vraag is: vinden anderen dat ook?

 

Onze belofte 


Helder en effectief communiceren en presenteren is voor velen dagelijks werk, hoewel niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Maar het is te leren, met maatwerktrainingen en coaching van Moor Performance. De kern is team spirit - humor - enthousiasme - bewustzijn - drive. Op de verkoopafdeling, elders op de werkvloer, aan de telefoon, in gesprek met de klant en met elkaar.


 

Copyright © 2021 - Moor Performance - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Sitemap