PARTNERS


Partners van Moor Performance
     


Energy Up en Moor Performance werken sinds 2017 samen wat betreft het geven van workshops gericht op het koppelen van persoonlijkheden aan een gericht vitaliteitsplan.

Energy Up is een organisatie die zich richt op het vitaler en gezonder maken van werknemers door op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s. Hierbij hebben zij aandacht voor de leefstijlthema’s voeding, sport, persoonlijke ontwikkeling en mindset.

We bundelen in deze samenwerking de krachten door onze jarenlange kennis op het gebied van persoonlijkheidsanalyses op basis van DISC aan te bieden in combinatie met de interactieve en innovatieve workshops die Energy Up verzorgd. Wij streven er samen naar om werkend Nederland gezonder, zelfbewuster, gelukkiger en fitter te maken. www.energy-up.nl


René Voorwerk en Marijke de Moor hebben reeds een jarenlange samenwerking, gericht op het versterken van managementvaardigheden in organisaties. Deze dienstverlening is een vorm van advisering die onder andere geschikt is als ondersteuning van project­leiders, procesmanagers, management- en projectteams en directies bij de uitoefening van de bedrijfsvoering.

Enerzijds richten we ons op de bedrijfskundige kant van het sturing geven aan een organisatie(onderdeel), anderzijds richten we ons op het versterken van de performance van iemands handelen. De samenwerking leidt tot een uniek en krachtig aanbod van probleemanalyse, persoonlijkheidsanalyse op basis van een DISC, communicatietraining en schaduwmanagement.

Gezamenlijk hebben wij een jarenlange ervaring met het verzorgen van communicatietrainingen en interim-management, projectleiding en advisering. Door deze ervaring (her)kennen wij de materie en kunnen we concrete reflectie en advies bieden. Omdat wij buiten uw organisatie staan is de dienstverlening onafhankelijk, voelt de betrokkene zich veilig en is de reflectie scherper.
 

Jan-Willem Slager en Marijke de Moor werken al jaren samen wat betreft het geven van workshops gericht op commerciële vaardigheden van salesmedewerkers zowel startend als medior.

De tijd dat opdrachten vanzelf binnenkomen en alle agenda’s vol staan, ligt achter ons.
Andere inzichten zijn noodzakelijk. Het is daarom van belang salesmedewerkers goed te ontwikkelen opdat zij zelfverzekerd en vol vertrouwen hun werk kunnen uitvoeren.

All into Sales staat samen met Moor Performance voor een interactieve workshop waarbij sterk ingezoomd zal worden op vaardigheden gekoppeld aan praktijkvoorbeelden. Na workshops kan er een meer persoonlijk gerichte coaching gegeven worden. Er wordt een POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) gemaakt waarbij de DISC de basis zal vormen.

Voordeel van deze aanpak is dat gezamenlijk gewerkt wordt aan optimalisatie waarbij eigen praktijk de basis vormt. Dit geeft herkenning en een snellere ontwikkeling.

Copyright © 2021 - Moor Performance - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Sitemap