COACHING


Training op individuele basis, volledig toegesneden op jouw situatie, wensen en vraagstukken? Of je nu manager of een ‘gewone’ medewerker bent. Junior, medior of senior niveau, het maakt niet uit. Individuele training kan voor iedereen de aangewezen weg zijn om beter te communiceren en presenteren. Maatwerk in een 1-op-1 leersituatie
Maatwerk impliceert meer aandacht voor individuele behoeften. Het geeft ook een prettiger gevoel, want niet iedereen voelt zich geroepen om ervaringen, gevoelens en meningen te openbaren ten overstaan van andere deelnemers. Ook voor de trainer is de situatie anders. Alle aandacht en energie gaat immers naar het individu.

Aanpak
De trainer houdt een spiegel voor, daagt uit, inspireert, stimuleert en stelt heel veel vragen. De training wordt ondersteund door een DISC assessment. De complexe werkelijkheid van mensen en hun gedragingen worden hierbij teruggebracht naar een overzichtelijk en begrijpelijk geheel.

In een 1-op-1 situatie wordt er getraind en mag je alle fouten maken die er te bedenken zijn – niemand ziet ’t want alles blijft tussen individu en trainer. Er is immers een vertrouwensrelatie. Al deze aspecten vertalen zich in sneller resultaat waar u merkbaar en duurzaam profijt van zult hebben. De trainingssessies zelf zijn relatief kort, bijvoorbeeld één dagdeel. En de ervaring leert dat je met een serie van drie dagdelen een heel eind komt.

Nieuwsgierig
Nieuwsgierig geworden naar wat Moor Performance voor jouw kan betekenen? Bel gerust even voor een antwoord op jouw meest brandende probleem, dan gaan we samen werk maken van de oplossing.

Copyright © 2021 - Moor Performance - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Sitemap