WORKSHOP NON-VERBALE COMMUNICATIE


De eerste indruk

Die maak je maar één keer. Laat het dan meteen een goede zijn. Natuurlijk, het is belangrijk na te denken over wat je zegt. Maar eigenlijk is een eerste indruk altijd non-verbaal. De rechte rug, de heldere oogopslag, de handdruk: er komt iemand binnen. Of juist niet, en dan is er werk aan de winkel. Houding, taalgebruik, toonhoogte en woordkeuze zijn cruciaal. En een slecht nieuws gesprek is iets heel anders dan een contractbespreking. Verbale en non-verbale communicatie gaan hand in hand. Vorm en inhoud, houding en woorden – het samenspel bepaalt het resultaat.  
Voor wie

De workshop Non-verbale Communicatie is een programma voor iedereen. Voor jezelf, je collega’s, je manager. Van dezelfde afdeling, of dwars door de afdelingen heen. Iedereen heeft immers baat bij effectief communiceren, of je nu in verkoop werkt of marketing, aan een bureau of aan de telefoon, binnendienst of buitendienst.  
Het resultaat

Je begrijpt beter waar het om gaat in communicatie. 
Je krijgt inzicht in hoe je overkomt en je vergroot je effectiviteit. Je leert je sterke punten te versterken en te gebruiken en je werkt aan je minder sterke punten. 
Je wordt je bewust van de kracht van communicatie. 
Je merkt dat contacten soepeler verlopen, met klanten en collega’s. 
Je professionaliseert je eigen communicatie.  

Maatwerk


Elke training van Moor Performance is maatwerk. Centraal staan jouw wensen en behoeften en die verschillen nog wel eens. Elk mens is immers anders, elk bedrijf ook, vandaar.

 
Noot

Het onderwerp non-verbale communicatie is eigenlijk in alle trainingen van Moor Performance terug te vinden. Maar regelmatig blijkt er behoefte te zijn om het onderwerp apart en diepgaander aan de orde te stellen. Daarom deze workshop Non-verbale Communicatie.  
 

 

Copyright © 2021 - Moor Performance - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Sitemap