WORKSHOP ZAKELIJKE ETIQUETTE


Klanten willen correct en voorkomend behandeld worden en voor jou is dit niet anders. Hoe ga je met elkaar om, wat zijn de spelregels, formeel en informeel? Etiquette, misschien een oud woord, maar etiquette heeft nog niets aan belang ingeboet. Etiquette is gewoon een set afspraken die houvast geven. Wie weet hoe het hoort, heeft als vanzelf ook meer zelfvertrouwen, in allerlei situaties.


 

Voor wie is zakelijke etiquette bedoeld?

Zakelijke etiquette is voor iedereen van belang: voor jezelf, je collega’s, voor medewerkers, managers of directie - iedereen heeft baat bij helder gedrag, het schept duidelijkheid. En vooral voor klanten en relaties. Een workshop zakelijke etiquette is dus voor iedereen van belang!

Het resutaat van een workshop zakelijke etiquette

Je krijgt inzicht in hoe het hoort (en hoe ’t heurt). 
Je beseft waarom etiquette belangrijk is. 
Je wisselt ervaringen uit en leert daarvan. 
Je verbetert je eigen omgangsvormen. 
Je bent je beter bewust van wat je zegt en wat je doet. 
Je merkt dat contacten beter verlopen. 
Je werkt kortom aan je functioneren als professional.

Lunch en diner
Je kunt oefenen, we kunnen praktijksituaties simuleren, en we kunnen de training eventueel ook afsluiten met een lunch of diner. Dat zijn immers bij uitstek gelegenheden waar het op aan komt. Moor Performance spitst het thema zakelijke etiquette hier desnoods helemaal op toe. Tafelmanieren komen uitgebreid aan bod. Hoe hoort het ook alweer? En natuurlijk het gesprek: welke onderwerpen wel en welke niet.

Maatwerk
Elke training van Moor Performance is maatwerk – à la carte, zo u wilt. Centraal staan uw wensen en behoeften en die verschillen nog wel eens. Elk mens is immers anders, elk bedrijf ook, vandaar.

Ook een workshop zakelijke etiquette organiseren?

Zoals u heeft gelezen is een workshop zakelijke etiquette van grote waarde voor u, uw medewerkers en uw bedrijf. Bel vrijblijvend naar 06-51294269 voor de mogelijkheden.
Copyright © 2021 - Moor Performance - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Sitemap